Livrare

Livrarea noastră este una din cele mai rapide și mai convenabile, de aceea ea este cea mai bună:

• Înțelegem cât de important este pentru tine să primești comanda rapid, de aceea vom căuta să executăm livrarea comenzii tale într-un termen cât mai scurt posibil, și livrăm, în funcție de zonă, deja în 24 ore (în orele de lucru) de la confirmarea de către tine a comenzii.

• Nu te obligăm să plătești suplimentar, de aceea îți propunem câteva variante de livrare la alegere, iar tu alegi varianta cea mai convenabilă anume pentru tine.

Îți prețuit timpul, de aceea nu va trebui să aștepți curierul toată ziua, îți vom livra comanda la timp, la ora convenabilă pentru tine.

Noi nu avem o sumă minimă a comenzii, poți da comanda la orice sumă, iar noi o vom livra.

 • Lucrăm fără zile de odihnă, fără repausuri și zile de sărbătoare, de aceea îți poți comanda și primi comanda în ziua și la ora convenabilă pentru tine!

 • MAI DETALIAT DESPRE LIVRARE:

 • Pentru înregistrarea comenzii este nevoie să adaugi produsul ales în coș și să completezi formularul comenzii.

 • După înregistrarea comenzii, pe E-mail-ul tău indicat în momentul înregistrării comenzii va veni o scrisoare raport cu numărul comenzii, lista de produse și informațiile de contact.

La numărul tău de telefon indicat în momentul înregistrării comenzii va veni un mesaj cu numărul comenzii și confirmarea primirii de către noi a comenzii tale.

În cel mai scurt timp după ce ai înregistrat comanda (în orele de lucru), prin telefon sau E-mail vei fi contactat de către manager pentru confirmarea comenzii și convenirea datei și orei livrării.

Ora livrării:

Efectuăm livrarea în toată lumea! Livrăm chiar și acolo unde alții refuză!

Lucrăm fără zile de sărbătoare și zile de odihnă, de aceea poți comanda produse la orice oră convenabilă pentru tine.

Livrarea se efectuează în orice zi, de Luni până Duminică, între orele 10:00 și 21:00.

În ziua livrării îți va veni în mod automat un sms cu numărul de telefon al curierului și cu numărul comenzii tale, pentru comoditatea ta, poți singur să-l contactezi pe curier. De asemenea, curierii noștri cu 30-60 minute înainte de livrare te vor contacta telefonic și vor conveni definitiv ora livrării și disponibilitatea de a primi comanda. În cazul în care nu vei putea fi contactat telefonic în cursul zilei, comanda în mod automat se amână pentru ziua următoare. În cazul în care în curs de trei zile nu se va reuși stabilirea contactului cu tine, comanda se va înapoia în Magazinul nostru online.

Termene de livrare:

Efectuăm cea mai operativă livrare a comenzilor!

Putem livra comanda ta deja în 24 ore (în orele de lucru) de la confirmarea de către tine a comenzii sau la orice oră convenabilă pentru tine, în funcție de zona și orașul livrării!

Este posibilă livrarea deja în ziua înregistrării comenzii – prin convenirea cu managerul și în funcție de zona și orașul livrării!

Ora preferabilă trebuie convenită cu managerul în momentul confirmării comenzii, de asemenea, poți indica ziua și ora în câmpul Comentarii în momentul înregistrării comenzii prin coș.

Variante de livrare:

Propunem diverse modalități de livrare, care diferă prin cost și viteză. Poți vedea costul și ora calculată a livrării în direcția ta pe pagina de înregistrare a produsului.

AVERTISMENT!!!

În cazul în care va refuza produsele de calitate corespunzătoare, la orice oră, înainte sau în momentul predării lor, consumatorul VA RECUPERA vânzătorului toate cheltuielile suportate în legătură cu efectuarea acțiunilor de livrare a produsului. Consumatorul va ACHITA contravaloarea livrării conform tarifelor magazinului online și modalității de livrare alese!


Politica de returnare

Un produs comandat pe vitelica.com poate fi returnat în termen de 30 de zile de la data livrării. Pentru a efectua returul, trebuie să procedați astfel:

 • 1. Scrieți o cerere de retur care poate fi redactată în orice format. În aceasta trebuie să solicitați returnarea banilor/schimbarea produsului, menționând motivul pentru care solicitați acest lucru, precizați datele bancare pentru returnarea banilor, numele complet, datele pașaportului cumpărătorului (numărul și seria documentului, data emiterii și autoritatea emitentă), data nașterii cumpărătorului, numărul comenzii și data la care ați făcut comanda, precum și data la care a fost livrată comanda.

 • 2. Includeți în coletul de retur următoarele articole:

 • 2.1 Includeți în coletul de retur următoarele articole:

 • 2.2 Cererea de Retur semnată;

 • 2.3 O chitanță de la magazinul online Vitelica.*

 • 3. Trimiteți produsul folosind orice modalitate de expediere;

 • 4. Așteptați o notificare SMS prin care se confirmă faptul că produsul a ajuns în depozit. Returnarea banilor se va efectua în decurs de 10 zile de la sosirea produsului în depozit;

Dacă returul este efectuat de un împuternicit al cumpărătorului iar Cererea de retur conține detaliile bancare ale cumpărătorului (sau altfel de informații, necesare pentru returnarea banilor), împuternicitul va furniza o procură notarială autorizată. Dacă împuternicitul nu poate să respecte această cerință, nu se va accepta returul produsului;

Dacă returul este efectuat de un împuternicit al cumpărătorului iar Cererea de retur conține detaliile bancare ale împuternicitului (sau altfel de informații, necesare pentru returnarea banilor), plata se va face conform acestor detalii bancare. În această situație nu este necesară procură.

*Aveți dreptul să returnați produsul fără să includeți chitanța. Vom face tot posibilul să identificăm produsul și să vă returnăm banii. Cu toate acestea, Compania își rezervă dreptul de a solicita dovezi suplimentare care să confirme faptul că produsul a fost cumpărat din magazinul online al Companiei. În cazul în care cumpărătorul nu poate să furnizeze astfel de dovezi, Compania va refuza returnarea banilor.

Pentru orice alte întrebări referitoare la Politica de Returnare, vă rugăm să ne contactați pe adresa info@vitelica.com