Plată

Condiții de plată

Plata comenzilor în magazinele noastre online este extrem de simplă!

Plătește-ți cumpărătura în modalitatea care te avantajează:

Numerar.

Banii se transmit angajatului serviciului de livrare, care oferă bonul de casă.

  • Carduri bancare.

  • Îți poți plăti cumpărăturile prin card bancar la primire sau alegând modalitatea de plată pe site-ul magazinului online la înregistrarea comenzii. Pentru efectuarea plății poți folosi cardurile bancare Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, MasterCard Maestro, American Express. Plata online se efectuează pe pagina portalului.

  • Carduri bancare

  • Serviciul nu transmite datele cardului tău către magazin sau către alți terți. Siguranța plăților cu ajutorul cardurilor bancare este asigurată prin tehnologiile de conexiune securizată HTTPS și prin autentificare dublu-factor al utilizatorului 3D Secure.

Potrivit legii, în cazul în care ți s-a oferit un serviciu sau ți s-a vândut un produs neconform calitativ, plata poate fi returnată pe cardul bancar de pe care s-a efectuat plata. Modul de returnare a banilor îl poți preciza la serviciul nostru de relații pentru clienți 24/7 al magazinului online.

Au apărut probleme în legătură cu efectuarea plății?

În legătură cu fiecare modalitate de plată, poți contacta serviciul nostru de relații pentru clienți care este accesibil la orice oră a zilei 24/24, 7/7.

Telefon: 0800895273

E-mail: info@vitelica.com

Cumpărături plăcute!

VITELICA LTD
Legal address: Suite 1, 5 Percy street, Fitzrovia, London, W1T 1DG, United Kingdom